• natural-gas
  • natural-gas2

Φυσικό Αέριο

Εγκαθιστούμε θερμάνσεις φυσικού αερίου και υγραερίου.
Αντιπροσωπεύουμε τους επιτοίχιους λέβητες αερίου Vaillant συμπύκνωσης ecoTEC και του συμβατικούς Vaillant turbo TECT Pro.

Εγκαθιστούμε εγκαταστάσεις θέρμανσης με παραδοσιακά σώματα panels, αερόθερμα σώματα (fan coils) καθώς και συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Επιτοίχιοι Λέβητες

Πρόκειται για σύγχρονους, σύμπακτους, επιτοίχιους λέβητες αερίου που είναι κατάλληλοι τόσο για νεόδμητα όσο και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων κτιρίων. Σύμφωνα με τις παραδόσεις ποιότητάς μας και τελειότητας, αυτή η νέα σειρά των ποιοτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Γερμανία στον εργοστάσιο παραγωγής μας μέσα στην πόλη Remscheid, όπου ο Johann Vaillant ίδρυσε την επιχείρηση πριν από περισσότερο από 130 έτη. Από τότε η Vaillant αναπτύσσει και βελτιώνει διαρκώς λύσεις θέρμανσης κομμένες και ραμένες στα μέτρα των πολύτιμων πελατών μας. Είναι ο σημαντικότερος στόχος μας να βελτιώσουμε με τις καινοτομίες μας την άνεσή σας μέσα στο σπίτι σας.

Λέβητες συμπυκνώσεως

Οι επιτοίχιοι λέβητες συμπυκνώσεως εξοικονομούν χρήματα και προστατεύουν το περιβάλλον.
Επιστημονικά συμπύκνωση είναι η μετάβαση ενός υλικού από την αέρια στην υγρή φάση. Αυτή η διαδικασία γίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, οι οποίες ονομάζονται «σημείο συμπύκνωσης».
Αυτά ακούγονται πολύ θεωρητικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα για τις συσκευές συμπυκνώσεως μπορεί να συνοψιστεί εύκολα στην ακόλουθη φράση:

Ένας επίτοιχος λέβητας αερίου συμπυκνώσεως εκμεταλλεύεται την λανθάνουσα θερμότητα των δικών του καυσαερίων. Τα μεταφέρει πίσω στον θάλαμο συμπυκνώσεως και η θερμότητα διοχετεύεται εκ νέου στο κύκλωμα θέρμανσης.

Το μόνο που παράγεται από την διαδικασία της συμπύκνωσης είναι νερό, το οποίο απομακρύνετε εύκολα.

Επιδαπέδιοι ατμοσφαιρικοί λέβητες αερίου

Απλά οι καλύτεροι
Oι λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFT θέτουν πρότυπα, στα οποία μπορείτε απολύτως να βασίζεστε. Ο atmoVIT λειτουργεί με ένα μονοβάθμιο και atmoCRAFT με ένα διβάθμιο καυστήρα πλήρους προανάμιξης, ο οποίος εγγυάται μία αξιόπιστη καύση. Έτσι ο βαθμός απόδοσης βρίσκεται στο αξιοσημείωτο επίπεδο του 92%.

Το μεγαλύτερο όνομα
Όπως όλα τα συστήματα της Vaillant, έτσι και οι λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFTπείθουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής τους. Έτσι φροντίζουν επί παραδείγματι μέσω του χυτοσιδηρού τους τμήμα, που είναι ανθεκτικό σε οξείδωση, να ζεσταίνεστε γρήγορα και η ζέστη να παραμένει για πολύ ώρα.

Ο βέλτιστος τρόπος για ανακαίνιση
Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα ξεκάθαρο βήμα προς το μέλλον σε μία ανακαίνιση θέρμανσης ή σε μία καινούργια εγκατάσταση με τη νέα γενιά λεβήτων αερίου atmoVIT και atmoCRAFT. Η σειρά παρουσιάζει τη δοκιμασμένη τεχνολογία θέρμανσης αερίου της Vaillant με μία σύγχρονη σχεδίαση με παράλληλη εύκολη εγκατάσταση και χρήση.
Συνοψίζοντας: με τους νέους λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFT επενδύετε σε ένα έξυπνο σύστημα θέρμανσης και συγχρόνως σε διαρκή υψηλή ποιότητα.

Επιδαπέδιοι λέβητες αερίου συμπυκνώσεως

Ο λέβητας αερίου συμπυκνώσεως ecoCRAFT διακρίνεται για τις υψηλές αποδόσεις του. Ανάλογα με τον τύπο ισχύος μπορεί να αποδόσει από 80 έως 280 kW. Ταυτόχρονα εγγυάται η κυλιόμενη απόδοση από 17 έως 110% την άψογη λειτουργία και τη μακροβιότητα της συσκευής.
Μέσω του ωραίου σχεδιασμού του, του ελάχιστου βάρους του και της αθόρυβης λειτουργίας του μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήπωτε.
Συνεπώς ο λέβητας συμπυκνώσεως ecoCRAFT αποτελεί την ιδανική λύση για θέρμανση σχολείων, πολυκατοικιών και μεγάλων χώρων.

Καυστήρες αερίου

Η χρήση αερίου για τη θέρμανση των κτιρίων αποτελεί μια από τις οικονομικότερες και πιο οικολογικές λύσεις. Ειδικά το φυσικό αέριο, είναι μια νέα μορφή ενέργειας, φιλική προς το περιβάλλον, με μεγάλη απόδοση, που προσφέρει άνεση στο χρήστη καθώς η τροφοδοσία γίνεται άμεσα από κεντρικούς αγωγούς αποδεσμεύοντας τον διαχειριστή από την υποχρέωση της τροφοδοσίας καυσίμου. Οι καυστήρες φυσικού αερίου είναι κατασκευασμένοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να έχουν την πλέον οικονομική και ασφαλή λειτουργία, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε υπάρχουσες κεντρικές θερμάνσεις αντικαθιστώντας τους καυστήρες πετρελαίου.

Ταχυθερμαντήρες αερίου

Οι ταχυθερμαντήρες αερίου Vaillant της σειράς MAG είναι συσκευές οι οποίες δημιουργήθηκαν για την παραγωγή ζεστού νερού. Η τελευταία σειρά MAG είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης και αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ελέγχονται συνεχώς μέσω αυστηρών ελέγχων και γι' αυτό εγγυούνται τη μέγιστη άνεση στην παροχή ζεστού νερού χρήσης, την εξέχουσα απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αυτόνομοι θερμοσίφωνες αποθήκης αερίου

Οι αυτόνομοι θερμοσίφωνες αποθήκης είναι ιδανικοί για την παροχή ζεστού νερού σε χώρους με μεγάλη καταναλώση ζεστού νερού, όπως διπλοκατοικίες, γυμναστήρια ή ξενοδοχεία. Είτε τοποθετηθεί ένας μόνος του, είτε δύο σε σείρα, για μεγαλύτερη ποσότητα ζεστού νερού, ένα είναι βέβαιο:

Εσείς έχετε επιλέξει μία οικονομική και οικολογική συσκευή υψηλής τεχνολογίας για να καλύψεται αξιόπιστα τις ανάγκες σας.

Έμμεσα θερμαινόμενοι θερμοσίφωνες (boiler)

Οι έμμεσα θερμαινόμενοι θερμοσίφωνες απευθύνονται σε όλους όσους έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε ζεστό νερό, όπως π.χ. μονοκατοικίες με πολλά μπάνια ή επαγγελματικοί χώροι. Είναι σχεδιασμένοι για να συνεργάζονται με όλους τους λέβητες θέρμανσης της Vaillant και παρέχουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια διατήρησης του ζεστού νερού.


logos

Πιστοποίηση Ποιότητας

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 από το 2009 για τις υπηρεσίες της.

iso

Συμβεβλημένη Επιχείρηση

lyoness

Συμβεβλημένη επιχείρηση της Lyoness

Επικοινωνία

Κεντρικό:
Κουμουνδούρου & Λάππα, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441072192
Έκθεση:
Λάππα 70, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441041561
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.